Kábelmentes MMO egérrel jelentkezett a Corsair

Az amerikai gyártó giroszkópos újdonsága 15 gombbal érkezik a színre, és még épp be tudott csusszanni a 100 grammos lélektani tömeghatár alá.

Hirdetés

A Corsair egy nagyobb vezeték nélküli egérrel bővítette kínálatát, amely elsősorban az MMORPG/MOBA játékműfajok elkötelezett híveit szeretné elcsábítani, és a Darkstar Wireless elnevezést kapta. A 129,5 mm hosszú, 67,9 mm széles és 43,64 mm magas, 15 gombos rágcsáló sajnos nem nevezhető éppen pihetollnak, de 98 grammos tömegével  kategóriáján belül  a középsúlyt képviseli.


[+]

A fénycsíkkal és pislákoló vitorlás logóval díszített tenyértámasz alatt a már ismert, 100-tól 26 000 cpi-ig 1 cpi-s léptékben skálázódó, 650 ips-os/50 g-s Marksman 26K (PixArt PAW 3393) szenzor dolgozik, amit ötprofilos fedélzeti memóriával támogattak meg. A rugós előfeszítést alkalmazó főklikkek alá "100 millió klikkes", optomechanikus elven működő Omron switch-ek kerültek, és a töltöttségi szintet jelző fényekkel kiegészített görgő dönthető. A célgéphez háromeszközös Bluetooth interfésszel vagy legfeljebb 2000 Hz-es USB frissítési rátára képes, 2,4 GHz-es Slipstream rádióval, esetleg a kapcsolódási metódus függvényében nagyjából 65-80 órás erőtartalékokkal megáldott akkumulátor feltankolására használt USB Type-C/Type-A madzaggal csatlakozhatunk.


[+]

A kétoldalt emelgetést segítő, háromszögmintás textúrázással ellátott jószág balján hat gomb nyert elhelyezést, és a termék képességeinek tárházát az úgynevezett Sensor Fusion Control gyarapítja, ami egy hattengelyes giroszkóp beiktatásával nem csupán az emelési magasságot csökkenti, hanem megnyitja az utat az apparátus négyirányú döntéséhez rendelhető funkciók felprogramozása felé. Effélével egyébként a vállalat M65 RGB Ultrájának tesztelése során már találkozhattunk, szóval nem teljesen új keletű történetről van szó.


[+]

A hason megtelepedett, terebélyes virgin grade PTFE tappancspár társaságában a háromállású módváltó reteszkapcsolót és a nano vevőegység számára kialakított rekeszt találhatjuk, de a kilenczónás iCUE hangulatvilágítás sem hiányzik a kissé meredek, 2 éves garanciával 170 eurós árszintre pozicionált kurzorkergető repertoárjából.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés