Hirdetés

Strapabíró és csendes Kensington billentyűzetet az irodába!

A gyártó mechanikus újdonsága széles körű funkcionalitást és halk működést ígér a leendő tulajoknak, de a rálöttyent üdítőtől sem riad meg.

A Kensington egy egészen szimpatikusnak látszó mechanikus billentyűzettel gyarapította kínálatát, amelyet elsősorban irodákba ajánlanak, és ami a rendkívül kondenzált MK7500F QuietType Pro Silent Wireless Mechanical Keyboard with Meeting Controls elnevezést kapta.


[+]

A munkaorientáltság oka, hogy a teljes értékű klaviatúra alumínium fedőlapjának bal felső sarkában négy gomb nyert elhelyezést, amikkel videokonferenciázás közben a kamerát és mikrofont kapcsolhatjuk ki-be, illetve hívást kezdeményezhetünk vagy szakíthatunk meg. Ez persze nem az egyedüli indok, ugyanis a vezetékmentes periféria lézerrel gravírozott ABS kupakjai alatt gyárilag megkent, gumis csillapítással megfejelt (halk/taktilis) Kailh Midnight Pro Silent Tactile switch-ek tanyáznak, melyek 45 gF kezdeti erőkifejtést igényelnek, és a 3,7 mm-es billentyűút 1,9 mm mélyen lévő pontján regisztrálják a leütést.


[+]

Ebből, valamint a készülékházba rakott szivacsozásból kifolyólag visszafogott gépelési zajra számíthatunk, és a típust egyszerre öt célgéphez csatlakoztathatjuk, mivel a háromeszközös Bluetooth mellett ott van még a körülbelül 10 méteres hatótávolságú, 128 bites AES titkosítást alkalmazó (2,4 GHz-es) rádió és a beépített (maximumra húzott fényekkel 90 órás energiatartalékokkal rendelkező) akkumulátor töltésére használt USB Type-C/Type-A kábel is.


[+]

A Windowszal és macOS-sel egyaránt kompatibilis, NKRO-s tasztatúra dőlésszöge két lépcsőben szabályozható, miközben komfortunkat egy zselés csuklótámasz igyekszik fokozni. Az sem elhanyagolható részlet, hogy az opcionális Konnect szoftver feltelepítése után gombokat programozhatunk, makrózhatunk és profilokat menedzselhetünk, továbbá az állítható fényerejű, fehér háttérvilágítás sem hiányzik a fröccsenő folyadékokkal szemben IPX4-es védettséget élvező, mosható szilikongumi porvédővel árusított megoldás arzenáljából.


[+]

A 3 évre szóló garanciával megtámogatott termék (nettó) 200 dolláros vételáron kerül kereskedelmi forgalomba.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés