Hirdetés

Júliustól a Roccat is jelen van a vezetékmentes klaviatúrák szegmensében

A cég Vulcan szériás újdonsága a kétféle wirelesshez kompakt formátumot és slim kupakprofilt párosít.

A Turtle Beach égisze alatt ténykedő Roccat belép a madzag nélküli billentyűzetek világába, és egy 65 százalékos kivitelű, lebegőgombos modellel gyarapítja portfólióját, ami a Vulcan II Mini Air elnevezést kapta.


[+]

A 2,4 GHz-es rádiófrekvenciával, illetve háromeszközös Bluetooth 5.2 kapcsolattal dolgozó, 576 grammos periféria gyárilag megkent, lineáris (45 gF, 3,6/1,4 mm) vagy taktilis (45 gF, 3,6/1,8 mm) Titan II optomechanikus switch-ekkel lesz választható, amelyeknek Cherry-féle keresztszárain alacsony profilú, ugyanakkor enyhén homorú kupakok trónolnak. A gombonként címezhető AIMO RGB világítás fényét áteresztő, kettős fröccsöntéssel készített billentyűsapkák anyagára sajnos nem tér ki a brosúra, azonban ezek a kapcsolók széles körű kompatibilitása miatt utólag könnyedén cserélhetők más szettekre. A pislákoló LED-ek fényerejének szabályzása egyébként a közelséget érzékelő szenzoroknak hála adaptív is lehet, és ez kétségtelenül jót tesz az a felhasználási módtól függően 30-750 órás akkuidőnek.


[+]

A kétlépcsős döntést kínáló, feketében, valamint fehérben egyaránt kérhető tasztatúra fedőlapja eloxált alumíniumból van, és a szoftveres hátterét a Swarm alkalmazás biztosítja. A 4 MB-os, ötprofilos belső memóriával ellátott, NKRO-s konstrukció extra képességeit a szokásos metódussal, tehát az Fn + [gomb] kombinációkkal érhetjük el, de 29 billentyű duplán LED-ezve érkezik (Smart Keys), így jóval szembetűnőbbé válnak az éppen aktív másodlagos funkciók. A flexibilitást a gombduplikátorként működő Easy Shift technológia növeli, és kiosztások tekintetében US ANSI, FR ISO, továbbá DE ISO szerepel a menün.


[+]

A 180 eurós összegért már előrendelhető, rádióval 1000 Hz-es polling rate-et szavatoló termék szállítása a tervek szerint július 19-én veszi kezdetét.

Előzmények

Hirdetés