Letartóztattak egy férfit, mert megpróbált bejutni Drake villájába

2024.05.10. 07:38
Megpróbált bejutni egy férfi a népszerű kanadai rapper, Drake otthonába, de a rendőrség elkapta és letartóztatta. Az incidens egy nappal azután történt, hogy lövöldözés tört ki a sztár villája előtt, de a rendőrség szerint a két eset nem kapcsolódik egymáshoz.

Letartóztattak egy férfit, miután megpróbált bejutni Drake torontói villájába egy nappal azután, hogy az ingatlan biztonsági őre súlyosan megsérült egy lövöldözésben – írja a The Guardian.

„A rendőröket azután hívták ki, hogy egy személy megpróbált bejutni az ingatlanba” – áll a torontói rendőrség közleményében.

A hatóságok közlése szerint a személyt a mentális egészségügyi törvény értelmében letartóztatták, és orvosi ellátásra vitték.

A rendőrség tájékoztatása az incidensnek nincs köze a kedd kora reggeli lövöldözéshez. Ahogy beszámoltunk róla, egy biztonsági őr súlyosan megsérült, miután lövöldözés tört ki a kanadai rapper, Drake háza előtt.

A rendőrség jelentése szerint egyelőre nem ismert az indíték, de sokan az elmúlt hetekben a Drake és Kendrick Lamar között kitört rapháborút látják a háttérben. Az esettel kapcsolatban a nyomozás folytatódik, miután a hírek szerint a támadót egy járművel látták elmenekülni a helyszínről.

A konfliktus oka, hogy Kendrick Lamar a május 4-én kiadott számában pedofíliával és szexkereskedelemmel vádolta Drake-et, aki válaszul ugyancsak kiadott egy számot, amelyben tagadta a vádakat, és azzal ment neki vetélytársának, hogy bántalmazza a feleségét.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport