Beindult a szájkarate Hajdú Péter és Molnár Áron között

ungár magyar péter-Recovered
2024.05.08. 10:13
Keményen kiosztotta egymást a közösségi médiában Hajdú Péter műsorvezető és Molnár Áron színész. A vita a Hell Boxing Kings nemzetközi bokszversennyel kapcsolatban alakult ki. Többek között a Varga Judit-interjúról és Istenes Bence műsorvezető bokszban szerzett hitelességéről is szó esett.

Ahogy az Index beszámolt róla, a Sztárbox 2023-as évadából ismert bajnokok is kesztyűt húznak a Hell Boxing Kings nemzetközi bokszversenyén a celeb kategóriában. Az ökölvívóverseny szervezői kedden jelentették be, hogy nem tudtak megállapodni Molnár Áronnal, ezért a bokszműsor másik szereplőjét, Istenes Bencét kérték meg, hogy középsúlyban képviselje Magyarországot.

Molnár Áron közösségi oldalán reagált a bejelentésre. Megjegyezte, a versenyre való felkészülése olyan sok költséggel járt volna, amit a Hell által felajánlott összeg nem fedezett volna. Mint írta, nem örült, amikor megtudta, hogy a Hell igazgatótanácsának tagja Hajdú Péter, aki a verseny szervezésében is részt vesz.

Nekem semmi dolgom Hajdú Péterrel, ráadásul a Varga Judit-os interjú után extrán összetettem a kezem, hogy nem kell részt vennem egy olyan programban, amihez ennek az embernek köze lesz

– fejtette ki Facebook-bejegyzésében a színész, aki Istenes Bencének is odaszúrt egyet.

Molnár Áron úgy látja, hogy a helyette felkért műsorvezetőnek hitelt kellene szereznie, hogy miért őt indítják a nemzetközi versenyen. Felidézte, hogy Istenes Bence a Sztárbox bronzérmes helyezettje lett, ezért szerinte először tőle kellene elvennie az övet. „Én biztos, hogy ezt tenném a helyében, hogy tiszta lelkiismerettel tudjak nekivágni a nemzetközi megmérettetésnek” – tette hozzá. A színész nagyon sajnálja, hogy nem képviselheti Magyarországot egy nemzetközi versenyen.

Hajdú Péter: Molnár Áron összemosta az ökölvívóversenyt a politikával

Hajdú Péter szintén a közösségi oldalán reagált a színész felvetéseire. A műsorvezető közölte, nem tagja a Hell igazgatóságának, a Hell Boxing Kings projektre pedig producerként kérték fel. Hozzátette, Molnár Áron és a menedzsere sem említették a tárgyalások alatt, hogy problémájuk lenne. Mint írta: „Egy dolgot szerettek volna: még több pénzt. Nettó 15 millió forint Molnár Áronnak nem volt elég a felkészülésre. Megjegyzem, hogy tíz ország összes celeb versenyzői közül egyedül neki nem!”

Ha Molnár Áron megkapta volna az általa kért összeget, akkor már nem számított volna, hogy én is lehetőséget kaptam mint műsorkészítő a produkcióban! Akkor már nem kellett volna összemosni egy független magyar cég által megálmodott és megvalósított nemzetközi ökölvívóversenyt a politikával

– fogalmazott Hajdú Péter. 

Tíz ország legjobb bokszolói küzdenek meg

Mint írtuk, az egymillió dollár összdíjazású Hell Boxing Kings nemzetközi ökölvívóverseny idén tíz ország legjobb bokszolóit keresi négy súlycsoportban és celeb kategóriában. A győztesek 100 ezer dollárt (több mint 35 millió forintot) kapnak, a selejtezőkre idén júniusban kerül sor a DVTK Arénában. A negyeddöntőket, az elődöntőket és a döntőt idén ősszel élőben közvetíti az RTL.

A rendezvény fővédnöke és egyben a döntő sztárvendége Roy Jones Jr., minden idők egyik legsikeresebb ökölvívója. Magyarországot celeb kategóriában Brasch Bence, a Sztárbox nehézsúlyú bajnoka, Berki Mazsi, a Sztárbox női bajnoka és Istenes Bence képviseli. A versenyzők felkészülését a HELL ENERGY Promotion Kft. 15-15 millió forinttal segíti.

(Borítókép: Hajdú Péter és Molnár Áron. Fotó: TV2, Kaszás Tamás / Index)