Channing Tatum nagyon szabadulna már volt feleségétől

2024.05.04. 09:06
Bár már 5 éve hivatalosan elvált Channing Tatum és Jenna Dewan, még mindig nem sikerült megegyezniük bizonyos kérdésekben, amelyekről a bíróság fog dönteni. Tatum azt szeretné, ha ez mindössze egyetlen tárgyalást jelentene, de elmondása szerint volt felesége ezt akadályozza és szeretné, ha több alkalomról lenne szó. Eközben Tatum nemrég eljegyezte új szerelmét, Zoe Kravitzet.

Channing Tatum azt szeretné, ha a bíró egyetlen tárgyaláson tenne pontot az összes kérdésre a Jenna Dewantól való válása után ahelyett, hogy felosztaná az ügyet, ahogy a nő szeretné. A TMZ által megszerzett dokumentumok szerint Tatum arra kéri a bírót, hogy utasítsa el Jenna kérését az ügy kettéosztására, ehelyett Tatum egy alkalommal letudná az egészet.

A Magic Mike sztárja egyszerűen azt mondja, hogy az ügyeket össze kellene vonni, hacsak a szétválasztás nem gyorsítaná fel az eljárást, és szerinte Jenna pont az ellenkezőjét próbálja elérni. A színész szerint a pár több mint 6 évvel ezelőtt jelentette be a különválást, és már sok kérdést megoldottak, például a felügyeleti jogot, és azt állítja, hogy hiába próbálta lezárni a dolgokat volt feleségével.

A megoldatlan kérdések még mindig elég jelentősek, beleértve a gyermektartást, a házastársi támogatást és a közös vagyon fennmaradó részének felosztását.

A dokumentumokban Tatum azt állítja, hogy már többször ajánlott egyezséget, részt vett közvetítéseken, és számos ítélettervezetet küldött, de Jenna minden próbálkozását, hogy lezárja a dolgokat, elutasította vagy figyelmen kívül hagyta. Emellett azt is állítja, hogy ő fizette lányuk, Everly összes vagy legtöbb nagy kiadását, például az iskolai tandíjat és az egészségbiztosítást annak ellenére, hogy még nem kötöttek hivatalos megállapodást erről a kérdésről.

Érdekesség, hogy egyes források szerint Tatum már el is jegyezte Zoe Kravitzet, akivel több mint két éve alkotnak egy párt.