Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az aktuális forduló eredményhirdetésén sem tudott már részt venni.

    Le kellett állítani a Next Top Model Hungary forgatását Vidéki Vivien rosszulléte miatt, derült ki a műsor vasárnap este adásba került részéből. A modelljelölt napok óta gyengélkedett, lázas volt, és a szeme is begyulladt, az eredményhirdetésre felsorakozva pedig már nem is bírta tartani magát. 

    „Szegény Vivi nagyon nincs jó állapotban. Beteg is, szerintem most túl is volt terhelve” – állapította meg Axente Vanessa zsűritag, aki szintén a segítségére sietett a földre ülő lánynak. Végül társai kísérték ki Vidékit a stábhoz, és már nem is tért vissza közéjük.

    Lányok, Vivit sajnos kórházba kellett szállítanunk. Infúziót kap, reméljük, hamar jobban lesz. Alapvetően kimerült, túl vagyunk a verseny felén, érthető szerintem, hogy mindannyian nagyon elfáradtatok ebben a küzdelemben, Vivi egy kicsit jobban annál, mint ami még belefér. Bízunk benne, hogy az orvosok segítségével sikerül abba az állapotba visszahozni, hogy folytatni tudja a versenyt

    – közölte a rossz hírt a versenyzőkkel Ördög Nóra.

  • Egy csapat brit fiatal lemaradt az idei London Maratonról, ezért úgy döntöttek, hogy előző nap, az éjszaka közepén futják le a távot, annak ellenére, hogy egyikük sem gyakorlott futó. – írja a Bristol Live.

    A 28 éves Josh Goddard hiába próbált bekerülni a versenyre, nem végül nem tudott tajvonalhoz állni a társaival – legalábbis nem a hivatalos eseményen. Az építészetben dolgozó brigád azonban nem csüggedt, hanem hirtelen úgy döntöttek, az esemény előtti csütörtökön lefutják a teljes londoni maratont, de az éjszaka közepén. 

    Mint kiderült, pont akkor értek célba, amikor a hivatalos verseny elkezdődött, így sikerült többeket is meglepniük. Josh szerint azonban elképesztő élmény volt így futni, ugyanis rengeteg éjszakai bulizóval találkoztak, akik végig szurkoltak nekik és motiválták őket.

  • Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóra pár napra maguk mögött hagyták az országot, hogy Cipruson pihenhessék ki fáradalmaikat. A házaspár közös kislányukat, Kamillát is magukkal vitték, aki két héttel ezelőtt töltötte be a második életévét. Persze nem felejtkeztek el a követőikről sem, ezért számos fotót posztoltak a közösségi médiára a csodás útjukról. Hazatérve a sztárséf felesége egy hosszabb Instagram-bélyegzést is szentelt arra, hogy megossza a tapasztalatait az álomnyaralásukról.

    „Ciprus ismét csodás volt. 2,5 óra repülőút simán kibírható, április végétől pedig már abszolút strand idő. Sokan kérdeztétek, hogy miért vagyunk akkor egy-két képen pulcsiban. Mikor lemegy a nap, vacsoraidőben a tengerparton, azért elég szeles az idő. De napközben 50 faktoros napvédővel csoki barnák lettünk. A medence és a tenger még igen hűvös, de a gyerekeket egy kicsit sem zavarta bárhol is voltunk. Mindenhol sok-sok cica és napsütés. Ha nyaraláshoz kerestek desztinációt, szívből ajánlom.” – számolt az útjukról Gyuricza a posztjában.

  • Ismeretlen oldalát mutatja majd meg.

    DSC8687
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    A napokban derült ki, hogy a megújuló, idén tizenkettedik alkalommal visszatérő X-Faktorban Gáspár Laci, Majka és Valkusz Milán mellett Tóth Andi lesz a negyedik mentor. A fiatal énekesnő azóta azt is elárulta, milyen szempontok mentén szeretné majd a tehetségek útját egyengetni. Mint mondta, valószínűleg a zsűripanel egy szigorúbb karaktere lesz, de azért neki sem lesz kőből a szíve.

    Nyilván van egy vicces oldalam, meg tökre szeretek poénkodni, de ha melóról meg a zenéről van szó, akkor következetes vagyok.Úgy vagyok vele, ha ez a dolgom, és ezért vagyok itt, és segítenem kell, akkor nekem abszolút ez a goal, és ezen vagyok végig

    – mondta korábban az RTL reggeli műsorában.

    A minap az énekesnőnek újabb bejelenteni valója volt, ugyanis egy teljesen új formátummal rukkolt elő rajongóinak: sütős-főzős témában indít videósorozatot.

    „Úgy vártam, hogy szóljak nektek végre. Van egy kis merényletem és úgy látszik, végre elkezdhetjük. Tudjátok, hogy szeretek sütni-főzni, én pedig tudom hogy gyakran szeretnétek is azokat a recepteket. Így hát érkezik a MAX RENDELÜNK sorozat a YouTube-csatornámra. MA 18:00-kor csekkoljátok az első, beköszönő videót, amiben kicsit bővebben is beszélek arról, mi is várható pontosan idén.

    Természetesen főleg azoknak lesz majd hasznos ez, akik maguk is szerelemnek/hobbinak tartják a konyhában motoszkálást, de azokat a nézőket is várjuk akik csak kíváncsiak, mosolyognának kicsit, vagy csak csorgatnák a nyálukat egy fincsi sütire haha

    – írja posztjában Tóth Andi.