Egy stewardess elárulta, mi az négy dolog, amire mindenképpen figyeljünk egy repülőúton - videó

Vágólapra másolva!
Egy floridai légiutas-kísérő elárulta mire figyeljünk mikor repülő utat tervezünk. Elmondta, hogy a legfontosabb, hogy hagyjunk bőven időt az átszállásra, valamint ne essünk pánikba a repülő út közben!
Vágólapra másolva!

1.Az átszállásra több mint 2 órát hagyjunk a járatok között

Az egyik repülőgépről való átszállás a másikra stresszes lehet, ezért a stewardess azt javasolja, hogy olyan járatot keressünk, ahol az átszállási idő minimum két óra. Figyeljünk arra, hogy a legtöbb utazási iroda olyan járatokat ajánl, ahol az átszállási idő csupán csak 30 perc.

2. Foglaljunk korai járatot

Sokaknak nehéz korán felkelni, azonban egy utazáskor megéri, mivel a korai járatok megkönnyítik az utazást. Caroline megjegyezte, hogyha minél korábban indulunk útnak, annál több időnk van felkészülni, arra ha valami rosszul sülne el az út során.

3. Töltsük le a légitársaság alkalmazását

A stewardess szerint ez nagyon megkönnyíti az utazást, hiszen egy ilyen alkalmazás nemcsak a belépőkártyáinkat tudja tárolni, de még a csomagjainkat is nyomon tudjuk követni, így hamar értesülni tudunk róla, ha esetleg az egyik bőröndünk az út közben elveszne. A légitársaságok applikációin keresztül megtudhatjuk, hogy késnek-e a járatok és azt is látjuk a mobilunkon keresztül, hogy melyik kapunk kell majd beszállnunk.

4. Ne essünk pánikba a kondenzációtól!

Caroline ezt a tanácsot a legkevésbé tapasztalt utazóknak ajánlja. Akik először repülnek vagy nincs sok tapasztalatuk a repüléssel, ők könnyen pánikba eshetnek, mikor a repülő ablakain pára jeleneik meg. Azonban az teljesen normális jelenség repülés közben, hogy a hőkülönbség miatt pára csapódik le az ablakokra, emiatt semmi okunk nincs pánikolni.

Forrás: Dailymail

Korábban arról is írtunk, hogy miért nem érdemes színes bőrönddel utazni!