Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Ezért veszi el tőlük az almát.

    ruzsamagdolna.png
    Fotó: YouTube

    Az Anyu Akadémia című YouTube-on elérhető sorozat legutóbbi adásában a szabályokról beszélgetett Rúzsa Magdolna és dr. Sipos Lilla gyermeknevelési tanácsadó. Az énekesnő elárulta: bizonyos dolgokat illetően elég szigorú hármas ikreivel, a kétéves Lujzával, Zalánnal és Kevével, mert úgy véli, bizonyos határokat meg kell húznia. Az almaevésre például az alábbiak vonatkoznak:

    „Van nálunk egy ilyen almázási szabály. Ahogy nőnek egyébként, annál jobban érzem, hogy fú, itt nagyon-nagyon erősen kell tartani azokat a kerítéseket, mert ezek olyanok, mint a bivaly, hogy jön és mindig eggyel beljebb tolja. Volt egy almázási szabályunk, illetve evési szabály, hogy ülve eszünk általában az asztalnál. Nagyon jó nap van és nagyon rugalmas nap van olyankor, amikor hagyom, hogy a konyhapultnál egy kicsit csipegessenek, mert látom, hogy ezt igénylik. Néha pont azért, mert nagyon sok mindenben nagyon egyben kell őket tartanom keretek és szabályok között, azért adok nekik ilyen kis játszmákat, mert akkor látom, hogy élvezik, meg kell nekik. Egy kis szabadságérzet. És elindult ez, hogy akkor persze eggyel beljebb akar jönni, és akkor már minden este vacsora előtt akar egy kicsit almát rágcsálni.

    A lényeg, hogy van ez a szabály, hogy csak ülve. Ha le is veszed az almát a pultról, le kell ülni a kis fotelkédbe, és ott kell megenni. És amint felállsz, veszem el tőled az almát. És lehet, hogy ez kívülről nézve drasztikusan hat, hogy »miért veszed el a gyerektől az almát, olyan jó kedve van!« Mert nem. Mert ez a szabály. Nevetséges dolog, de talán pont azért vezettük be itt, ennél az almázásnál, hogy egy nevetséges dolog által érezze azt, hogy de van valami, amire én azt mondom, hogy »nem, ezt így nem lehet«.

    Az egyedüli engedmény az, amikor apa megérkezik a piacról, és a »mit hoztál?«... Nagyon szeretik az almát a gyerekek, és a »mit hoztál?«-ra megkapják a gyönyörű, piros almájukat, és akkor körbeülünk a kis fotelkéjükben, és akkor lehet almázni” – fejtette ki az énekesnő.

  • Sokan úgy vélik, Cher egyszerűen elfelejtett öregedni, hiszen 77 évesen is kirobbanó formának örvend. Az énekesnő ráadásul nem is az a szégyenlős fajta: a különböző nyilvános eseményeken és a koncertjein bátran visel testhezálló ruhákat, s olyan extravagáns darabokat is, amelyek kicsit többet mutatnak meg belőle.

    A Believe című dal előadója így tett a minap is, amikor a Bob Mackie: Naked Illusion című dokumentumfilm Los Angeles-i premierjére volt hivatalos. A filmbemutatóra ugyan hosszú bőrkabátban érkezett, alatta viselt kezeslábas ruhájával azonban minden tekintetet magára szegezett, az ugyanis rafinált kivágásai miatt azt a hatást keltette, mintha lángok nyaldosnák az énekesnő testét.

    Cher, aki az ikonikus divattervezőről szóló filmben maga is szerepel, a Page Six szerint évtizedeket tagadhatna le az életkorából.

  • Ennyi évet szerinte csak egy dologgal lehet kibírni.

    Jakupcsek Gabriella ritkán nyilatkozik a magánéletéről, ám most kivételt tett. A műsorvezetőt arról kérdezték a Best magazin legfrissebb számában, hogy mit gondol, mi lehet a titka hosszú és boldog párkapcsolatának.

    Jakupcsek immár 31 éve alkot egy párt Kliegl Ádámmal, idén pedig már 25 éve lesz annak, hogy házasságot is kötöttek. A 61 éves író nem tagadja, néha maga is rácsodálkozik arra, hogy ilyen hosszú ideje kitartanak egymás mellett.

    Ennyi évet csakis humorral lehet kibírni. Lehet, a mi kapcsolatunk egyik alapja, hogy keveset vagyunk együtt. Ez mindig is így volt. Rengeteget dolgozom, folyton úton vagyok, mindig van egy újabb cél előttem, de ezt Ádám tudja, hisz ismer. És ez fordítva is igaz. De ez csak úgy működik, hogy mindeközben egymás legfőbb szövetségesei vagyunk

    – magyarázta a Bestnek Jakupcsek, hozzátéve, férje megszokta már, hogy száguldozik. Fontosnak tartja, hogy közös élményeket szerezzenek, legyen az egy családi kiruccanás, egy ebéd a barátokkal vagy egy hosszabb közös utazás.

    (via nlc)

  • ZS 9644
    Fotó: Szollár Zsófi / Index

    Marics Peti  az utóbbi időben hatalmas sikereket ért el zenei karrierjében, de nemrég a TV2-s Zsákbamacska második évadában műsorvetőként is bemutatkozott. A Meglepetés magazinnak ezúttal magánéleti terveiről nyilatkozott a fiatal énekes, aki egyelőre úgy gondolja, hogy komoly párkapcsolatra nem jutna ideje a munkái miatt.

    „Voltak próbálkozásaim, de egyelőre nem jött össze, hogy olyan társat találjak, akivel egészséges kapcsolatot tudunk fenntartani. Ahhoz nagyon okosnak és toleránsnak kell lennie mindkét félnek, hogy működjön. Az életem mostani időszaka másról szól, a karrierépítésnek van itt az ideje, nagyon ütöm a vasat” – mondta az énekes, aki arról is beszélt, hogy nem akar sokat várni a családalapítással.

    Jelenleg óriási a nyüzsgés körülöttem, de ez idővel biztosan csillapodik, ha pedig nem, akkor teszek érte, hogy a családalapításra tudjak koncentrálni. Ehhez azonban elengedhetetlen egy olyan nő, akiről úgy érzem, hogy a végállomás lesz.

    A ValMar duó tagja bevallotta, hogy szerinte ismert emberként nehezebb dolga van a párválasztásban. Úgy véli, sokan csak abba a képbe szerelmesek, amit a tévében láthatnak róla.

    Az ismertség megölte az ismerkedés varázsát. Bennem még mindig az a régimódinak mondott hozzáállás maradt meg, amikor egy férfi küzd, a nő pedig kéreti magát, majd szépen elindul a folyamat... Velem kapcsolatban sokan abba a képbe szerelmesek, amit a tévében látnak, pedig az csak egy felszínes szelet belőlem, a komoly történetek szerintem nem innen indulnak el. Azt vallom, hogy mindennek eljön az ideje, eddig is jó lapokat osztott nekem a sors, bízom benne, hogy ez a jövőben is így marad.