Elvesztette lányát a Downton Abbey színésznője

2023.10.01. 20:04
Anna Chancellor szeretteivel együtt a lánya közösségi oldalán osztotta meg a nyilvánossággal, hogy gyermeke, Poppy leukémia következtében életét vesztette.

Anna Chancellor neve a legtöbbeknek az 1994-ben megjelent, Négy esküvő és egy temetés című filmből, illetve az elmúlt évek egyik legnagyobb sikersorozatából, a főleg britek körében igen népszerű Downton Abbey-ből lehet ismerős.

Szerepet kapott még emellett a Büszkeség és balítélet BBC által készített, 1995-ös adaptációjában, sőt eddigi munkássága során már jelölték BAFTA-díjra is. A közkedvelt színésznőnek ugyan a pályafutását tekintve nincs oka a panaszra, a napokban egy családi tragédiával kellett szembesülnie.

A lánya, Poppy Chancellor közösségi oldalán megosztott bejegyzés szerint az illusztrátor 36 éves korában elhunyt leukémiában. 

Szeptember 29-én Poppy elhunyt családja szoros kötelékében, éppúgy, ahogy kívánta. Minden erőfeszítés ellenére a teste nem tudott tovább élni, így mi, a családja és a barátai, akik mind imádják őt, csatlakozunk a többi családhoz, akik túl fiatalon veszítették el szeretteiket

– olvasható a bejegyzésben, amelyben mindemellett kifejtik, a művész egész életét a kreativitás és a szenvedély jellemezte, illetve elképesztően egyedi stílusa volt.  

Poppy Chancellorral még néhány hónapja készített interjút a Daily Mail: akkor arról számolt be, retteg, és fizikailag is teljesen kimerült. A művész élete során olyan márkákkal dolgozhatott együtt, mint például az Adidas.