Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Kis Grófo tavaly Hajdú Péter YouTube-műsorának vendégeként mesélt gyermekei édesanyjáról, Tündéről, és arról, miként élnek együtt. Mint akkor kiderült , hagyomány tisztelő felesége, csak ritkán szerepel a médiában, és főállású anyaként otthonukban neveli a közös gyerekeiket. Most a mulatós zenész nosztalgikus hangulatú képet posztolt kettöjükről az Instagramon, ami 13 évvel ezelőtt készült.

    Egy kis nosztalgia. 13 évvel ezelőtt.

    Sokat változtunk szerintetek?

    – kérdezte posztjában Kis Grófo, aki a fotó készültekor 18, felesége pedig 15 éves volt.

  • Szeretné, ha nem lenne többé tabu kérdés.

    20231024- MG 3797
    Fotó: Németh Kata / Index

    Az RTL Reggeli című műsorának vendége volt Miklósa Erika, akit a 11. Televíziós Újságírók Díjátadóján a legjobb zsűritagnak szavazták meg a The Voice-ban történő szerepléséért. Mint kiderült, a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas operaénekesnő karrierjében egy új időszámítás kezdődött, ugyanis a színpadon töltött hosszú évek múltán kipróbálta magát a tanításban és a mentorálásban.

    A beszélgetés során arról is szó esett, hogy kislányával, a 9 éves Bibivel rendkívül szoros kapcsolatot ápolnak. Miklósa fontosnak tartja, hogy nyilvánosságban az emberek merjenek beszélni az örökbefogadásról, azért kezdettől fogva ő sem akarja tabusítani a témát. Minden egyes alkalommal elcsodálkozik azon, hogy az emberek még mindig milyen távolságtartóan kezelik, ha szóba kerül ez a kérdés.

    Ha belegondolunk, hogy annak idején a háborúk miatt milyen sok gyerek maradt árván, és mennyire természetes volt, hogy családra leltek, befogadták őket, akkor ma miért nem az? A legcsodálatosabb dolog

    idézi a Story a művésznőt, aki gyakran szokott a közösség médiában is mesélni az élethelyzetéről, hátha így egy elfogadóbb, nyitottabb attitűd alakul ki az örökbefogadást illetően.

    Szerencsére sok olyan művésztársam van, aki talán az én utam, példamutatásom miatt vállalkozott szintén az örökbefogadásra. Ha már csak egy gyereknek is így megmentettem az életét ezzel, és szerető családban élhet, az már nagyon nagy dolog

     – tette hozzá.