„Nem volt tökéletes megoldás“ – mondta az ugató kutyák miatt lövöldöző férfi

2023.09.30. 15:32
Lövöldözésig fajult a szomszédok közötti viszály a székesfehérvári kertvárosban. Egyikük légpuskával és csúzlival próbálta elhallgattatni a szomszédja kutyáit. A gazdájuk kihívta a rendőröket, a szomszéd még akkor is lőtt, amikor megérkeztek.

A férfi nem engedte be a rendőröket a házba, ezért rátörték az ajtót, és elfogták – derült ki az RTL riportjából. A környékbeliek szerint a rendőrök estig helyszíneltek. A hatóságok átkutatták a házat és lefoglaltak három légpuskát, a hozzájuk tartozó lőszereket, valamint különböző pirotechnikai eszközöket.

A férfi mindent beismert. Azt mondta, hogy nemcsak légpuskát hanem csúzlit is használt. Évek óta nem tudott megállapodni a hatóságokkal és a szomszédjával sem.

Nem volt tökéletes megoldás, de ha csattant valamin a kavics, akkor elhallgattak egy időre. Eléggé bunkó módszer, de ha a gazdájuk nem lép semmit nekem sincs sok választásom

– mondta a férfi, akinek évek óta van kutyája, és állítása szerint senkit sem akart bántani, csak nyugalmat akart. A lövések miatt senki sem sérült be. De az egyik lövedék a szomszéd házába, egy másik pedig egy közelben parkoló autóba fúródott.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport