Friss hírek érkeztek a népszerű magyar mulatós zenész állapotáról

2023.09.03. 13:41
Néhány héttel ezelőtt látott napvilágot az a hír, miszerint az MC Hawer és Tekknő formáció énekese, Benyó Miklós, vagyis Tekknő szívinfarktust kapott. Ezt követően órákon keresztül élet és halál között volt a kórházban. Az orvosoknak végül sikerült megmenteniük a zenész életét, aki Instagram-oldalán jelentkezett be, és mesélt állapotáról rajongóinak.

Ahogy arról korábban az Index is írt, az MC Hawer és Tekknő mulatószenész-formáció énekese, Tekknő Miki augusztus közepén szívinfarktust kapott.

Az életveszélyes állapotban lévő sztárt azonnal megműtötték, így hamar túl volt a veszélyen. Mostanra már kiengedték a kórházból, és a rehabilitációs intézetben is csupán egy hetet kell eltöltenie – értesült a Tények Plusz.

Pokoli napokat éltem át

– nyilatkozott az énekes, aki a szívinfarktus egy olyan típusán esett át, ami az érintettek közel 70 százalékát azonnal elviszi.

Az infarktus okát még vizsgálják orvosai, de az már biztos, hogy kapott egy értágítót az artériájába, továbbá folyamatosan rehabilitációs gyakorlatokat kell végeznie, legyen az gyógytorna vagy éppen szobabiciklizés.

Felesége elmondása szerint Tekknőnek egyre javul az állapota, és a szervezete is jól reagál a gyógyszerekre.

Hozzátette: az infarktusnak köze lehetett ahhoz, hogy az elmúlt időszak a szokottnál stresszesebben alakult Tekknő Miki számára, ugyanis édesanyja is betegséggel küzdött.

A tervek szerint már októberben színpadra állhat a mulatós sztár, párjának azonban vannak kétségei ezzel kapcsolatban. Elmondása szerint Tekknő „igazi showman”, így nem biztos, hogy kellően oda fog figyelni magára és az állapotára, amíg a színpadon van.