Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • 2023 decemberében tűz ütött ki Papadimitriu Athina lakásában, amit most Rónai Egonnak idézett fel a Húzós című podcastműsorban. A lángok elektromos hiba miatt csaptak fel a házban, ahol több millió forintnyi kár keletkezett, de a színésznő nem sérült meg – méghozzá különös megérzése miatt.

    „A tüzet a Teremtő miatt úsztam meg. Kettő percen múlhatott minden. Már lekapcsoltam a villanyt, és fordultam be aludni, amikor egy apró zajt hallottam. Pont nem voltam elég álmos és fáradt, hogy azt mondjam, biztos a három kutya vagy a macska levert valamit, és majd reggel megnézem.

    Ehelyett valamilyen megérzéstől fogva mégis azt mondtam, hogy kimegyek, és megnézem, mi történt.

    Ha akkor úgy döntök, majd reggel megnézem, nekem biztosan annyi” – mesélte Papadimitriu, aki szerint a baleset egyfajta figyelmeztetés is volt számára: szokjon le egy rossz szokásáról, és váljon meg több holmijától is.

    „Bármit képes vagyok gyűjteni. Amiben valamilyen értéket látok, és egyébként kidobnák, azt én begyűjtöm. Általában kitalálom, hogy ezek a tárgyak mire lesznek nekem jók. De lehet, hogy a jóisten azért szólt le ezzel a tűzzel, hogy itt az ideje kidobálnom dolgokat” – idézte a művésznő szavait a Story.

  • Videón a humorista leköszönése.

    Dombóvári István neve szinte egybeforrt a Showder Klubbal, nem véletlenül, hiszen közel 16 éven keresztül szórakoztatta a műsorban a nagyérdeműt. A humorista a közelmúltban azonban úgy döntött, szeretne pontot tenni élete ezen szakaszára, helyette műsorvezetői feladataira, saját, önálló estjére koncentrálna, így nem hosszabbíttatta meg lejáró szerződését. Az Instagram-oldalán közzétett videója szerint utolsó fellépésén el is búcsúzott a stand-up comedy nézőitől:

    „Általában zárópoén van a végén, úgy illik, úgy szoktuk. Én most másfajta zárással készültem, ugyanis én most vagyok itt utoljára, a Showder Klubban.

    Nagyon-nagyon szépen köszönöm mindenkinek, hogy ilyen sok éven át láttatok, néztetek. Minden frankó, nem kell aggódni, a humor most már mindenkié.

    Rengeteg fiatal, rengeteg fantasztikus tehetség van velünk, utánunk, még utánunk, és a legeslegfontosabb az, hogy Dombóvári Istvánok jönnek-mennek, higgyétek el, de a Showder Klub örök. Köszönöm szépen a figyelmet!” – zárta sorait Dombóvári, szavait pedig hatalmas tapsvihar kísérte.

  • Különleges látogatója volt a budapesti Madame Tussauds panoptikumnak Keleti Ágnes, Magyarország, valamint a világ legidősebb olimpiai bajnoka személyében. A 103 éves tornász elsősorban egykori pályatársai szobraira volt kíváncsi: Papp László ökölvívóra, valamint Puskás Ferenc labdarúgóra.

    Rég találkoztunk!

    – köszöntötte az egy teremben megtekinthető profi sportolókat Keleti, aki első olimpiai aranyérmét 31 évesen, az 1954-es római versenyen szerezte.

    Keleti Ágnes nagy érdeklődéssel figyelte Karády Katalin szintén kiállított viaszfiguráját is. A kávézóban pedig kedvenc édességével, fagyival várták az olimpiai bajnokot a produkció munkatársai.  

  • Az aktuális forduló eredményhirdetésén sem tudott már részt venni.

    Le kellett állítani a Next Top Model Hungary forgatását Vidéki Vivien rosszulléte miatt, derült ki a műsor vasárnap este adásba került részéből. A modelljelölt napok óta gyengélkedett, lázas volt, és a szeme is begyulladt, az eredményhirdetésre felsorakozva pedig már nem is bírta tartani magát. 

    „Szegény Vivi nagyon nincs jó állapotban. Beteg is, szerintem most túl is volt terhelve” – állapította meg Axente Vanessa zsűritag, aki szintén a segítségére sietett a földre ülő lánynak. Végül társai kísérték ki Vidékit a stábhoz, és már nem is tért vissza közéjük.

    Lányok, Vivit sajnos kórházba kellett szállítanunk. Infúziót kap, reméljük, hamar jobban lesz. Alapvetően kimerült, túl vagyunk a verseny felén, érthető szerintem, hogy mindannyian nagyon elfáradtatok ebben a küzdelemben, Vivi egy kicsit jobban annál, mint ami még belefér. Bízunk benne, hogy az orvosok segítségével sikerül abba az állapotba visszahozni, hogy folytatni tudja a versenyt

    – közölte a rossz hírt a versenyzőkkel Ördög Nóra.